Maurice Fransen nieuwe senior account manager bij De Stille Boot

Hij stelt zichzelf voor:

Ik ben blij om u te kunnen melden dat ik per vandaag, maandag 1 maart start met mijn nieuwe baan bij De Stille Boot.
Na alle mooie werkervaringen die ik de afgelopen 10 jaar bij Mercury heb opgedaan, ben ik toe aan de volgende sales en marketing stap in mijn loopbaan.

Ik heb een hele goede indruk gekregen van De Stille Boot en hoe de onderneming zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.
Het team van de Stille Boot heeft het elektrisch varen in Nederland op de kaart gezet. De ambities en uitdagingen van de onderneming spreken mij erg aan. Tijdens de prettige gesprekken met Marcel Schaap, Anton van Wijk en Ymbert Wouda werd mijn enthousiasme voor Torqeedo en Waterworld verder aangemoedigd.

Mijn affiniteit met de maritieme sector en dat het varen verder wordt verduurzaamd d.m.v. elektrische voortstuwing, is groot.
Ik heb het sterke gevoel dat mijn uitgebreide ervaring met de professional- en leisure watersport markten, producten en diensten, evenals mijn netwerk van contacten, mij een solide basis geven om verantwoordelijkheden op mij te nemen.

De Stille Boot staat voor de toekomst op het water waarin we de wereld een stukje stiller en schoner maken.Graag zet ik mijn kennis en ervaring in om samen met de klanten van De Stille Boot en samen met mijn nieuwe collega’s, onderdeel van die toekomst te zijn.

Maurice Fransen