5 jaar garantie op Torqeedo Travel elektrische buitenboordmotoren

 

De Travel buitenboordmotor van Torqeedo wordt, als enige in de markt, geleverd met 5 jaar garantie. Deze termijn sluit aan bij de superieure kwaliteit en levensduur en zorgt ervoor dat watersporters nog langer zorgeloos, stil en emissievrij kunnen genieten op het water.

De nieuwe garantie van vijf jaar geldt voor alle Travel 1103 en 603 motoren met een aankoopdatum op of na 28 april 2023.

Nog meer voordelen
De Travel 603 en 1103 bieden met de verlengde garantie nog meer voordelen. Ze onderscheiden zich op belangrijke punten van andere merken in de markt in dezelfde vermogensklasse:

  1. De lichtste in gewicht
  2. De stilste in geluid
  3. Als enige een boordcomputer met ingebouwde GPS voor accurate vaarinformatie
  4. De meest geavanceerde lithium accu (cilindrische cellen en veilig Batterij Management Systeem)
  5. De langste garantie van maar liefst 5 jaar

Dit alles tegen een interessante prijs!

Hierdoor zijn de Travel motoren het ideale alternatief voor traditionele verbrandingsmotoren voor dagzeilers, bijboten en open motorboten. Bekijk welk model past bij uw wensen op de Travel pagina van onze website.

*Prijs inclusief 21% btw, prijswijzigingen voorbehouden.

Garantieregistratie op Torqeedo.com
Eigenaren moeten zelf hun product online registreren op de website van Torqeedo om in aanmerking te komen voor de garantieverlenging. Vul het registratieformulier in op Torqeedo.com en bewaar de bevestiging voor een eventueel garantie-verzoek.