De Stille Boot op Electric & Hybrid Marine Expo 2024

Kom van 18-20 juni naar Electric & Hybrid Marine Expo in RAI Amsterdam voor de nieuwste elektrische en hybride aandrijvingsoplossingen en energiesystemen voor de maritieme sector. Onze experts staan voor u klaar op de stands van Torqeedo en BlueNav om samen met u mogelijke oplossingen voor elektrificatie of hybridisering van vaartuigen met een lengte tot 15 meter te bespreken.

Electric & Hybrid Marine Expo Europe toont nieuwe elektrische en hybride maritieme transport- en aandrijvingsoplossingen, wallaadapparatuur en efficiënte opkomende technologieën om u te helpen op uw weg naar emissievrije scheepvaart. De toegang is gratis bij registratie vooraf via deze link.

Bezoek ons op de volgende stands:

BlueNav – Hal 8, standnr. 1118
Met de BlueSpin ADD-ON elektromotoren van BlueNav kan elke vaartuig met één of meerdere verbrandingsmotoren eenvoudig worden omgebouwd tot een hybride boot zonder grote ingrepen in de scheepsromp of constructie. De toepassing is mogelijk bij zowel nieuwbouw als retrofit. Door de speciale behuizing zijn de motoren ophaalbaar, uiterst wendbaar en 360⁰ stuurbaar.

De unieke geïntegreerde software maakt allerlei geavanceerde functies mogelijk, zoals autopilot, virtual anchor (DP) en easy docking. Ook is de motor- en vaarinformatie uit te lezen op schermen van verschillende bekende merken door middel van het NMEA-2000 protocol.

Bekijk de aandrijfoplossingen en de mogelijkheden van BlueSpin op onze BlueNav pagina.

⚡ Torqeedo – Hal 8, standnr. 7040
Torqeedo Deep Blue is het enige in serie gebouwde krachtige elektrische aandrijfsysteem voor boten met uitzonderlijke prestaties en conform hoge veiligheidsnormen. Motorschepen, zeiljachten en snelle jachttenders kunnen kiezen uit verschillende high-tech buitenboord- of binnenboord-motoren met een vermogen tot 100 kW.

Als volledig geïntegreerd aandrijf- en energiebeheersysteem is Deep Blue aanpasbaar met modulaire componenten en geschikt voor veeleisende maritieme toepassingen.

Bekijk de aandrijfoplossingen, energiesystemen en de mogelijkheden van Deep Blue op onze Torqeedo pagina.

Vrijblijvende kennismaking plannen
Plan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze experts op de show in onze beursagenda via deze link: https://bit.ly/4aRneQl

Graag tot ziens op Electric & Hybrid Marine Expo!