Tijd om te veranderen met Torqeedo Travel! – Scherpe Cashback actie

Overweegt u al enige tijd om elektrisch te gaan varen met uw bijboot, zeilboot of open motorboot? Dan is dit uw kans! In de actieperiode van 17 juli tot en met 3 september ‘23 schaft u een Torqeedo Travel 603 of 1103 aan met een cashback van maar liefst € 300,- inclusief btw*.

De lichtste en stilste elektrische buitenboordmotoren
De Torqeedo Travel 603 en 1103 zijn wereldwijd de meest succesvolle elektrische buitenboordmotoren door de geavanceerde technologie, de efficiëntie en de gebruiksvriendelijkheid.

Het zijn de lichtste, stilste buitenboordmotoren in hun vermogensklasse en worden geleverd met een hoogwaardige lithium-ion batterij en een ingebouwde boordcomputer met GPS. Deze vertelt je alles wat je wilt weten in één oogopslag.De betrouwbare en krachtige elektromotor met directe aandrijving heeft een hoge netto stuwkracht en een dynamische respons. De motor reageert direct op het signaal van de gashendel en is toch fluisterstil. Hierdoor zijn de Travel motoren geschikt voor bijboten, kleine motorboten en dagzeilers en geniet u nog meer op het water.

Maar liefst 5 jaar garantie
De Travel motoren worden geproduceerd in Duitsland en standaard geleverd met maar liefst 5 jaar garantie. Dit geeft nog meer zekerheid en een veilig gevoel.

Om te ontdekken welke Travel motor het beste bij uw gebruik past, gaat u naar de Travel pagina op onze website of bezoekt u de dealer in uw regio.

Wat moet u doen om de cashback te ontvangen?

  • Koop bij de Torqeedo dealer in uw regio een Torqeedo Travel 603 of 1103 elektrische buitenboordmotor. Er zijn dealers verspreid over het hele land. U vindt de dichtstbijzijnde Torqeedo dealer via de dealerlocator op onze website. Volg deze link naar de dealerlocator.
  • Binnen 1 week na aankoop plaatst u een bericht van uw Torqeedo-moment op Instagram of Facebook en tagt u Torqeedo.
  • Maak een screenshot van dit bericht.
  • Ga naar de actiepagina www.torqeedo.com/timeforachange en meldt u aan om de € 300,- cashback te ontvangen. U vult op het cashback-formulier uw gegevens, het serienummer van de motor en de aankoopdatum in voor de terugbetaling. En u stuurt een foto van het aankoopbewijs en het screenshot van het bericht op sociale media. U kunt deze bestanden op de actiepagina uploaden.
  • Na verificatie door Torqeedo ontvangt u binnen 30 dagen €300,- op de opgegeven bankrekening.

Let erop dat u deze handelingen binnen 1 week na aankoop uitvoert. Alleen dan komt u in aanmerking voor de teruggave*.

Handige accessoires
Maak het gebruik van uw Torqeedo nog fijner met de handige accessoires zoals een praktische tassenset, een afstandsbedieningshendel voor in de kuip van uw zeilboot of een zonnepaneel waarmee u onder het varen de accu op kunt laden. U vindt het aanbod accessoires op de prijslijst via deze link.

 

 

*De voorwaarden & condities van deze actie vindt u via deze link