Het PLEZIER van KRACHTIGE voortstuwing op het water
met RESPECT voor de menselijke en natuurlijke omgeving

Sinds de oprichting in 2005 is Torqeedo de drijvende kracht achter de elektrificatie van de watersport en jachtbouw. En we zijn nog lang niet klaar!

Vandaag de dag, met meer dan 250.000 verkochte elektromotoren op de markt, stellen wij onze partners en klanten in staat om hun doelen te bereiken en in contact te komen met de natuur, en tegelijkertijd hun impact op het milieu te verminderen. Al sinds de oprichting is Torqeedo gedreven door liefde voor water en innovatie.

Wij leveren plezier op het water door middel van gebruiksvriendelijke en innovatieve oplossingen. Met torq (koppel), kracht en snelheid willen we gebruikers een fantastische ervaring bieden. Gedreven door onze verantwoordelijkheid staan we voor stille en emissievrije mobiliteit met volledig respect voor onze natuurlijke en menselijke omgeving.

ONTDEK DE PRODUCTEN

De Ultralichte elektromotor voor kano’s en kajaks
TRAVEL
Optimaal gebruiksgemak voor bijboten, daysailers en compacte motorbootjes
De ultieme powerpacks voor motor- en zeilboten
Krachtige pod motoren voor zeil- en motorboten
High performance outboards, inboards en saildrives voor zeil- en motorjachten
Superieure 24 en 48 V lithium-ion accu’s
.
.

START JOUW AVONTUUR OF PROJECT!

MAAK MOOIE HERINNERINGEN MET RESPECT VOOR DE NATUUR

Of je nu wilt vissen in een kajak, door een stad wilt varen in uw sloep of met uw zeiljacht of motorjacht groot water gaat betreden, Torqeedo elektromotoren bieden de krachtige en betrouwbare aandrijving die u zoekt voor een onvergetelijke ervaring op het water.

Elektromotoren brengen het beste van de natuur en onze moderne wereld samen. Met niet meer dan een zacht gezoem glijd je soepel en schoon over het water. Met een elektromotor kun je ongerepte wateren verkennen waar boten met verbrandingsmotoren verboden zijn. Of op volle snelheid over een meer schieten zonder andere mensen lastig te vallen met je lawaai en uitlaatgassen. 

DE BESTE MOTOREN IN ZIJN KLASSE VOOR UW BEDRIJF

Of u nu uw veerboot of snelle werkboot wilt elektrificeren, het krachtige Deep Blue systeem, voor hoge of lage toeren, levert het. De Deep Blue elektromotoren van Torqeedo zijn uitermate geschikt voor werkboten, veerboten en andere commerciële toepassingen.

Met productie op industrieel niveau en unieke veiligheidsnormen zijn wij de pionier en koploper op het gebied van hight performance en hoogvoltage voortstuwingssystemen. We bieden een verscheidenheid aan geteste en krachtige motoren en accu’s. Samen met u stellen we een voortstuwings- en energiesysteem samen dat naadloos is afgestemd op uw situatie.