Marcel Reijntjens gestart als Sales Engineer EV

De Stille Boot is al jaren actief als één van de grootste aanbieders van elektrische voortstuwing en kenniscentrum voor elektrisch varen in Nederland en daarbuiten. Met een hoogwaardig assortiment en het delen van kennis en ervaring wordt een zo groot mogelijk bijdrage geleverd aan het versnellen van de energietransitie op het water. 

Brede kennis en ervaring in aandrijftechniek
Door de toenemende vraag naar totaaloplossingen voor hybride en elektrisch varen door werven en professionele gebruikers is recentelijk het team uitgebreid met de komst van Marcel Reijntjens in de functie van Sales Engineer Elektrisch varen.

 

“Ik ben Marcel Reijntjens, technicus en watersporter in hart en nieren. Na jaren werkzaam geweest te zijn geweest  in de industriële aandrijftechniek ga ik nu mijn bijdrage leveren aan de maritieme sector. Door veranderende regelgeving en de sterk groeiende behoefte aan elektrificatie van schepen werk ik graag aan de energietransitie in deze sector. 

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en bieden mogelijkheden voor succesvol elektrisch varen voor veel recreatieve en professionele toepassingen. Met mijn brede kennis en ervaring verwacht ik organisaties te kunnen ondersteunen op het gebied van EV op het water in deze dynamische tijd.” 

 

Vrijblijvende kennismaking
Heeft u een vraag over EV op het water? Over een lopend of nieuw project voor een hybride of elektrische aandrijving, commerciële en technische training van medewerkers, wet- en regelgeving of certificering? Neem contact op met Marcel Reijntjens voor een vrijblijvende kennismaking. (E-mail m.reijntjens@destilleboot.nl).