Slimme accumonitor van Simarine

De Stille Boot lanceert op Boot Holland een nieuwe generatie slimme accumonitoren van het merk Simarine. Deze monitoren geven alle belangrijke informatie over uw accu’s op één fraai kleurenscherm. Bovendien zijn ze zeer betaalbaar.

De Simarine monitors zijn er in verschillende varianten, al vanaf zo’n € 280 incl. shunt voor een nauwkeurige stroommeting. Dat levert informatie op over voltage, stroom, temperatuur en resterende accu-tijd, indien gewenst van meerdere accu-banken. Met extra shunts kan ook bekeken worden hoeveel stroom verschillende verbruikers trekken en hoeveel verschillende stroombronnen opleveren. Daarnaast kunnen ook water- en brandstoftanks op het systeem worden aangesloten.

Het display is touch screen, waterdicht en goed in daglicht afleesbaar. Het scherm zelf bestaat uit zgn. Gorilla Glass, wat een hoge duurzaamheid garandeert en reflectie tegengaat. Voor de bediening kan gemakkelijk door verschillende schermen gescrolled worden waarop alle informatie wordt gepresenteerd. Bovendien is dit ook allemaal via WiFi op een smartphone -app te zien, waarbij verschillende waarschuwingssignalen zijn in te stellen.

Meer infomatie is te vinden op www.simarine.net