Nieuw: WaterWorld 48-6500 lithium accu

Maak het WaterWorld systeem compleet met de nieuwe WaterWorld 48-6500 lithium accu. Deze moderne, veilige en in Nederland ontwikkelde accu is eenvoudig te integreren in de WaterWorld drivetrain door middel van plug&play. Via een CAN dataverbinding werken de motor, regelaar, gashendel, accu’s en het display naadloos samen. Op het display heeft de gebruiker alle benodigde informatie beschikbaar over de conditie van de motor en de accu’s en de resterende accuradius.

De nieuwe 48 volt lithium ijzerfosfaat accu heeft een capaciteit van 6,5 kWh en is uit te breiden door meerdere accu’s parallel te schakelen. Al naar gelang de energiebehoefte van de gebruiker kunnen 1 tot 4 accu’s gekoppeld worden. De WaterWorld 48-6500 kan gekoppeld worden met de volledige range WaterWorld motoren in de vermogens van 4, 7.5, 10 en 15 kW.

Voordelen
Het gebruik van de WaterWorld 48-6500 in combinatie met de inboard motoren biedt u als installateur en de gebruiker vele voordelen:

  • Eenvoudig in te bouwen met plug&play
  • Zeer betrouwbaar door uniform communicatie systeem
  • Hoge netto capaciteit van 6500Wh
  • Tot 3 keer lichter in gewicht dan Lood Carbon accu’s
  • Compact in afmeting
  • Lange levensduur van meer dan 4000 cycli
  • 3 jaar garantie op een compleet nieuw aandrijfsysteem

Verlengde garantie op complete aandrijflijn
De particuliere gebruiker ontvangt op een complete aandrijflijn van een WaterWorld motor, lithium accu en toebehoren 3 jaar garantie in plaats van 2 jaar. Een krachtig verkoopargument en een gerust gevoel.

Te combineren met nieuwe en bestaande WaterWorld motoren
Het is mogelijk deze lithium accu te combineren met reeds gemonteerde WaterWorld motoren. Doordat de bestaande systemen nog niet beschikken over de uniforme communicatie software zal de monitoring van de motor en de accu’s via een ander display zichtbaar gemaakt moeten worden.

Voor een overzicht van de technische specificaties van de 6.5kW accu klik hier.
Voor meer informatie over de 6.5kW accu klik hier.