De Stille Boot breidt uit!

Romkje Groothedde per 1 januari gestart als manager projecten en communicatie

De Stille Boot is al jaren actief als één van de grootste aanbieders van elektrische voortstuwing en kenniscentrum voor elektrisch varen in Nederland en daarbuiten. Met een hoogwaardig assortiment en het delen van kennis en ervaring wordt een zo groot mogelijk bijdrage geleverd aan het versnellen van de energietransitie op het water. In 2022 wordt de dienstverlening uitgebreid met commerciële en technische trainingen en de samenwerking met partners in de markt verbreed met nieuwe projecten.

Uitbreiding organisatiekracht
Om het groeiende aantal projecten te coördineren en de communicatie te versterken is per 1 januari Romkje Groothedde gestart als manager projecten en communicatie. Met ruim 20 jaar ervaring in de watersport kent zij de markt en de spelers. Vanaf augustus 2021 is zij als freelancer al betrokken bij de inrichting van en verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand en verzorgt zij de uitingen op de sociale media kanalen. De positieve samenwerking is per 1 januari voortgezet en uitgebreid. 

“Personen waarmee ik werk omschrijven mij als een enthousiaste en open persoonlijkheid die mensen, processen en organisaties in beweging brengt. Ik houd van een levendige werkomgeving en hoop met mijn organisatie- en communicatiekracht de positie van De Stille Boot te versterken en de missie meer onder de aandacht te brengen. Watersport is mijn passie en de energietransitie heeft voor mij persoonlijk een grote waarde. Met mijn rol binnen het team van De Stille Boot heb ik de mogelijkheid mijn liefde voor beide uit te dragen.” Aldus Romkje Groothedde.

Alleen vaar je sneller, samen kom je verder – Wilt u samen met De Stille Boot werken aan de vormgeving, positie en versnelling van de energietransitie op het water? Of zoekt u een partner die gespecialiseerd is in geïntegreerde totaaloplossingen voor de elektrische voortstuwing van boten? Dan komen we graag met u in contact.